Career College biedt studenten gratis loopbaanadvies

Waar kun je na je studie Bestuurskunde terechtkomen? Hoe ziet je werkdag er straks uit? Wat moet je nu doen om straks die leuke baan te krijgen? Het Career College beantwoordt deze vragen voor jou

Tijdens dit Career College zal de Loopbaanservice van de faculteit zich introduceren en vertellen verschillende oud-studenten over hun werk en ervaringen. Zij geven je een beeld van een carrière na de studie. Ook krijg je deze middag natuurlijk de nodige tips. Aanwezig zullen zijn:

  • Sander Koudijs
    Trainee bij MN Risk Management (MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland)
  • Sahar Yadegari
    Program Manager bij Adessium Foundation (Een stichting die werkt aan een evenwichtige samenleving gekenmerkt door integriteit, balans tussen mens & natuur en medemenselijkheid). Eerder was ze werkzaam bij PwC Consulting en Ernst & Young Advisory.
  • Frank van der Plas
    Adviseur/ rechterhand van een van de directeuren bij het Rijksvastgoedbedrijf van het Ministerie van BZK. Eerder was hij o.a. adviseur minister, adviseur SG en Rijkstrainee.

Het Career College wordt gegeven op donderdag 28 januari van 15.00-17.00, locatie Schouwburgstraat. Het Career College is gratis bij te wonen, wel vragen we je om in te schrijven. De exacte locatie zal enkele dagen voor het Career College plaatsvindt gemaild worden naar de ingeschreven studenten.

Schrijf je nu in

Voor eventuele vragen kun je terrecht bij Dianne Karkdijk, loopbaanadviseur Faculteit Governance and Global Affairs.


Laatst Gewijzigd: 08-01-2016