Verhuizing Instituut Bestuurskunde

Volgende week (vanaf 28 november) zullen de medewerkers van het Instituut Bestuurskunde verhuizen naar de nieuwe locatie Wijnhaven dit kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid.

Docenten: mocht je de aankomende tijd een persoonlijk overleg hebben met een docent  spreek dan goed af waar het overleg plaatsvindt.  

OSC: de balie van het Onderwijs Service Centre zal tot aan de kerst op de Schouwburgstraat blijven. Openingstijden: ma-t/m do-dag van 10.00 – 12.000 uur. De balie zal ook open blijven tijdens de verhuizing tenzij het echt niet anders kan. Hier kan je formulieren inleveren, diploma’s ophalen e.d.. Telefonische bereikbaarheid zal iets minder goed zijn. Mocht je vragen hebben mail dan naar onderwijsbsk@fgga.leidenuniv.nl en reken op een mogelijk iets langere reactietermijn. In Januari kan je met vragen voor het OSC terecht op de Wijnhaven.

Examencommissie: houd rekening met een iets langere reactie termijn en minder goede bereikbaarheid van de ambtelijk secretaris. Als je hard-copy documenten moet aanleveren kan dat bij de balie van het OSC, tijdens de openingstijden (zie boven).

Werk inleveren: volg de instructies van je docent. Als je je werk moet inleveren bij de balie van het OSC kan dat alleen tijdens de openingstijden (zie boven).

Studieadvies: de spreekuren van de studieadviseurs zullen tot en met vrijdag 2 december op de Schouwburgstraat plaatsvinden. Vanaf 5 december kan je, als je een studieadviseur wil spreken, tijdens de normale spreekuren terecht op de Wijnhaven. Je kan je dan melden bij de receptie.

Bibliotheek: meer informatie over de verhuizing van het Library Learning Centre naar de Wijnhaven is hier te vinden.

Rooster: in het rooster staat waar de hoor- en werkcolleges plaatsvinden. Tot aan de kerst nog aan de Schouwburgstraat, Stichthage en de externe locaties.

Kerstsluiting en 2017: uiteraard is de faculteit volledig gesloten tijdens de kerstsluiting vanaf 24 december tot en met 1 januari 2017. Daarna heten we jullie van harte welkom op Wijnhaven waar vanaf februari ook het reguliere onderwijs zal starten.

Mochten er toch veranderingen plaatsvinden zullen wij dit melden via de nieuwe studentenportal.


Laatst Gewijzigd: 24-11-2016