Bereid je voor op de arbeidsmarkt: doe een training!

Wil jij leren hoe je je concurrenten een stapje voor kunt zijn en je nu al voorbereiden op je loopbaan? Schrijf je dan in voor één van de trainingen op 16 en 23 juni.

Serious game

Confucius (zo’n 2.500 jaar geleden): ‘Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren, en ik zal het me eigen maken.’

Dat is precies wat we met de game doen: versneld leren door het sollicitatieproces vanuit een spelvorm te benaderen en met die ervaringen de vertaalslag maken naar slim/ onderscheidend zijn. Je leert redeneren vanuit je eigen kracht. Waar sta je nu en wat past daarbij? Wat betekent dit voor het soort vacatures waar je wel of niet op gaat reageren? Je krijgt inzicht in het sollicitatieproces en de werking van verschillende rollen daarbinnen.

  • Datum: donderdag 16 juni van 13.00-16.00.

  • Schrijf je hier in.


Training Drijfveren en Netwerken

Ruim 75% van de vacatures via-via wordt ingevuld. Is het dan niet vreemd dat toch bijna iedereen blijft reageren op vacatures die al lang bekend zijn, door duizenden worden gelezen en de afwijzing bij voorbaat eigenlijk al vast staat, aangezien de concurrentie enorm is?

Het is belangrijk al tijdens je studie na te denken over je drijfveren (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?) en een netwerk op te bouwen. In deze training leer je over de kracht van je netwerk en hoe je LinkedIn hiervoor effectief gebruikt. Vaak zijn er veel kruiwagens binnen handbereik, maar je moet ze wel weten te vinden. Met deze training krijg je inzicht in hoe je hier onderscheidend in kunt zijn. 

  • Datum: donderdag 23 juni van 13.00-16.00.

  • Schrijf je hier in.

Inschrijving

De trainingen sluiten op elkaar aan, maar je kunt ze ook los volgen. Voor beide trainingen is er plek voor 35 studenten. We werken met het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Prijs per training: €5,00. Je aanmelding wordt definitief als je bijdrage is ontvangen. Per e-mail krijg je meer informatie over de betaling. De locatie zal in deze mail vermeld worden.

JobBootcamp

Beide trainingen worden verzorgd door trainers van JobBootcamp: experts met het doel mensen te helpen een baan te vinden die echt bij iemand past. JobBootcamp is gespecialiseerd in mobiliteit, het geven van sollicitatietrainingen en het verhogen van werkplezier en effectiviteit.

Laatst Gewijzigd: 30-05-2016