Haagse Studentenvakbond zoekt nieuwe bestuursleden

Wil jij opkomen voor de belangen van studenten die in Den Haag studeren en/of wonen?
De Haagse Studentenvakbond is op zoek naar een voorzitter, penningmeester en een algemeen bestuurslid.

De Haagse Studentenvakbond is op zoek naar nieuwe bestuurders die willen opkomen voor de belangen van studenten die in Den Haag studeren en-of wonen. Denk daarbij aan studentenhuisvesting, onderwijskwaliteit en internationalisering.

De Haagse Studentenvakbond is op zoek naar een voorzitter, penningmeester en een algemeen bestuurslid voor het nieuwe bestuur.

Profiel

  • erg gemotiveerd;
  • doorzettingsvermogen;
  • zelfstandig kunnen werken;
  • grote dosis humor;
  • echte ‘can-do’ mentaliteit ;
  • resultaatgericht.

De vakbond biedt

De studentenvakbond biedt een uitstekend platform om op te treden als belangenbehartiger van 35.000 studenten naar verschillende stakeholders zoals studenten, studentenverenigingen, hoger onderwijsinstellingen, politieke partijen en de Gemeente Den Haag. De te volgen strategie en welke dossiers de hoogste prioriteit krijgen is aan jou en jouw nieuwe bestuursteam. Afhankelijk van jouw doelstellingen en volhardendheid kun je zaken op de agenda krijgen bij studentenverenigingen of beleidsbepalers in het onderwijs of politiek, en in sommige gevallen zullen jouw ideeën omgezet worden in beleid. Omdat de vakbond een jonge organisatie is opereren ze ‘lean-mean’ en zijn er geen bureaucratische belemmeringen alleen kansen. Ondernemende studenten krijgen de ruimte om nieuwe projecten op te zetten of evenementen te organiseren die veel impact kunnen hebben.

Studenten die bestuurservaring willen doen zijn van harte welkom. Er zijn mogelijkheden voor studenten die een parttime of fulltime bestuursfunctie ambiëren. Omdat er veel tijd in een bestuursfunctie kan zitten kunnen studenten die een bestuursfunctie bekleden bij de Haagse Studentenvakbond aanspraak maken op een bestuursbeurs.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie stuur dan een e-mail naar voorzitter@haagsestudentenvakbond.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kijk op de website voor meer informatie over de Haagse Studentenvakbond.

Laatst Gewijzigd: 06-11-2014