Wat vind jij van je studie? Vul de NSE in!

Het is weer tijd om de Nationale Studenten Enquête (NSE) in te vullen! Studenten kunnen het beste zeggen wat goed gaat en wat voor verbetering vatbaar is, wat maakt dat de universiteit veel waarde hecht aan jullie mening.  Ook maak je kans op het winnen van een half jaar collegegeld (975,50 euro) of een bon van Bol.com ter waarde van 25 euro. Gebruik de link die je in je mail hebt ontvangen en vul de NSE in!

Verbeteringen

Aan de uitkomsten van de NSE van de afgelopen jaren hebben we veel gehad. Zo hebben we het aantal studieplekken uitgebreid op de Schouwburgstraat en op Stichthage. Ook zijn de openingstijden van de gebouwen verruimd en kun je ’s avonds tot 22.00 uur, en in het weekend tot 23.00 uur, studeren in de universiteitsgebouwen. Daarnaast is het assortiment uitgebreid in het café op de Schouwburgstraat.


Nieuwe locatie: Wijnhaven

Ondanks de uitbreiding van het aantal studentenwerkplekken, weet de faculteit dat het nog steeds wat aan de krappe kant is. Het nieuwe pand aan de Wijnhaven is vanaf januari 2017 beschikbaar voor onderwijs. Daar worden 600 studentenwerkplekken gerealiseerd, bovenop de plekken in de Schouwburgstraat en het LUC-gebouw. Ben jij benieuwd naar de plek waar je straks gaat studeren? Als je op klinkt, vind je veel informatie over het nieuwe pand.


Laat je stem horen!

De universiteit vindt het belangrijk dat studenten meedenken en meedoen in het verbeteren van hun studie en studieomgeving. Naast het jaarlijkse invullen van de NSE zijn er veel meer manieren om je stem te laten horen. Als je klachten, tips of adviezen hebt, kun je gedurende het hele jaar contact opnemen met onder andere de opleidingscommissies, de faculteitsraad, de assessor, de instituutsbesturen en de servicedesk. om te zien bij wie je moet zijn met je klacht of tip. We horen graag van je en hopen van zoveel mogelijk studenten feedback te krijgen via de NSE!

Laatst Gewijzigd: 25-02-2016